D'ORO PRESS & PR

ABOUT

Sissi Sirkka is the founder, principal consultant and the CEO of Press D’Oro. Sissi’s broad network of specialists are often used in our client projects. 

Sissi Sirkka is a seasoned PR and Communications specialist who prides herself on her ability to constantly stay at the cutting edge of latest developments and trends. Sissi takes on innovative projects across industries with her in-depth knowledge of the field and grave enthusiasm. By constantly creating new opportunities and taking on new challenges, Sissi has managed to position herself as a powerhouse of her industry. 

Personality traits to highlight:
Passion, Enthusiasm, Powerhouse, Diverse, Insightfulness, Intelligence,
Problem Solver, Commitment to Her Clients, Visionary

Sissi Sirkka on Press D’Oron perustaja, pääkonsultti ja toimitusjohtaja. Hänen laajaa asiantuntijaverkostoaan hyödynnetään usein projekteissamme.

Sissi Sirkka on kokenut PR- ja viestintäasiantuntija, joka on ylpeä kyvystään pysyä jatkuvasti uusimpien kehitysten ja trendien kärjessä. Sissi toteuttaa innovatiivisia projekteja eri toimialoilla syvällä alan tuntemuksellaan ja suurella innostuksellaan. Jatkuvasti uusia mahdollisuuksia luomalla ja uusiin haasteisiin tarttumalla Sissi on onnistunut asettumaan alansa voimanlähteeksi.

Erityisiä persoonallisuuspiirteitä:
Intohimo, innostus, voima, monipuolisuus, oivaltavuus, älykkyys,
ongelmanratkaisija, asiakkaisiin sitoutuminen, visionääri

Testimonials

Words of praise by my valuable clients.